Hlavní obsah
Článek

Ještě nedávno pomyslně šlapala chodník, pak se objevila po boku Josefa Rychtáře (65). Prý už bývalá prostitutka Jana Podlešáková, která tvrdila, jak je vdovcovou milenkou (Rychtář to odmítl a mluvil o ní nehezky), přišla na mejdan v domě Rychtářovy exmanželky Dariny Nové, která ji odtamtud vyrazila. A to neměla dělat! Podlešáková zavolala do Super.cz a rozhořčeně nám celou situaci i její vztah s domnělým přítelem popsala.

Obrázek o údajné přítelkyni Josefa Rychtáře si udělejte z jejích slov sami. „Pan Rychtář starší mě pozval. Paní Darina ale chtěla, abych opustila pozemek, že je to celé její. Chovala se, jako by jí to tam všechno patřilo (patří jí 9 a půl dvanáctiny - pozn. red.). Za chvilku by si tam nemohl přivést žádnou návštěvu! Když jí vadí mejdany a alkohol, tak kam mají ti lidé jako chodit? Josef je chudák, je mu ubližováno. Nechtěla bych dopadnout jako on,“ řekla Super.cz s tím, že se Nové za svou účast na mejdanu přesto omluvila.

„S panem Rychtářem jsem velmi slušná kamarádka. Intimní poměr s ním nemám a mít ho nebudu. Spala jsem s ním a zadarmo. Co bylo, bylo a je. To je ale naše soukromá intimní věc,“ protiřečí si Podlešáková, která se minimálně donedávna pelešila za peníze.

„Chápu, že to byla provokace vůči ní pozvat mě tam. On si tam ale může dělat večírky, jaké chce, pozvat si, koho chce a může pouštět nahlas hudbu. Vylila mi půllitr piva, měla by se jít léčit. Byla jsem na ni naštvaná, že bych jí jednu natáhla a zavolala na ni policii. Přijde mě tam vyhodit z jejího vlastního pozemku, aniž by k tomu měla důvod. Co to je za ženskou? Je to normální sprostá hyena. Ani se Pepovi nedivím, co o ní zveřejňuje,“ rozohnila se minimálně bývalá kněžka lásky.

„Je to slušný člověk, i když mi psal sprosté esemesky a říkal, že jsem špína a k***a, ale omluvila jsem se mu, a jsme zadobře. Nemá to s exmanželkou jednoduché. Mají mezi sebou vyrovnání majetku, bojí se, kde bude bydlet. Není to žádná sranda,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám