Hlavní obsah
Článek

Princ Charles doufá, že ho nebude jeho prvorozený syn následovat v pohlaví svých dětí. A že se mu jako druhorozený nenarodí opět chlapec. Syn britské královny Alžběty II. se na druhé vnouče nesmírně těší a přiznává, že si přeje, aby to byla princezna.

„Je to báječné. Jsem šťastný, že budu opět dědečkem. Moc se na to těším, ale doufám, že to bude tentokrát dívka,“ svěřil prý princ z Walesu svému synovi, když mu gratuloval k těhotenství. Charles má s bývalou manželkou princeznou Dianou dva syny, prince Williama a prince Henryho alias Harryho.

Mluvčí Kensingtonského paláce (sídla prince Williama a jeho manželky vévodkyně Catherine), Clarence House (sídla prince z Walesu) a Buckinghamského paláce (sídla královny Alžběty II.) vydali v pondělí 8. září společné prohlášení: „Jejich královské Výsosti vévoda a vévodkyně z Cambridge jsou velmi potěšeni, že vám mohou oznámit, že vévodkyně z Cambridge očekává druhé dítě. Královna a členové obou rodin jsou tou zprávou velmi potěšeni. Tak jako v případě prvního těhotenství trpí vévodkyně hyperemesis gravidarum. Její královská Výsost nebude tudíž dnes doprovázet vévodu z Cambridge na jejich plánovaném vystoupení v Oxfordu. Vévodkyně z Cambridge je v ošetřování lékařů v Kensingtonském paláci.“

Reklama

Další články

Načítám