Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sympatická blondýnka Eva byla vždy ve stínu svého manžela Romana Šebrleho (49). Teď musí občas vyrazit do společnosti a je z toho docela nesvá. "Jsem zvyklá, že se všichni nejdříve podívají na Romana, nedivím se, nejen podle mne, ale podle mnohých je to pěkný chlap. A pak zkritizují mě," svěřila Super.cz.

Přestože je Roman velký fešák, nikdy na něj prý nežárlila. "Poznala jsem ho tak dobře, že vím, že to není potřeba, Takový okamžik nenastal v našem životě ani jednou. Roman je hodný chlap a věřím mu," ujistila nás.

Eva Šebrlová je podstatně méně opálená než její manžel, takže nás napadlo, že na tréninky golfu ho asi moc často nedoprovází. "Golf si občas zahraju, ale většinou jsem zavřená v baráku. Masíruju a dělám kondiční trenérku. Vedu děti k atletice," vysvětlila.

A jak se jí manžel líbí jako moderátor hlavního zpravodajství? "Ze začátku bylo znát, že je nervózní, ale myslím si, že se hodně zlepšil," uzavřela sympatická blondýnka, která má díky sportování skvělou figuru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám