Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britské topmodelce Kate Moss (50) se splnil sen, po čtyřech letech společného soužití s kytaristou rockové skupiny The Kills Jamie Hincem se stala jeho ženou. Svatba proběhla v pátek odpoledne ve venkovském kostele svatého Petra v Southrop na středozápadě Anglie. S velkými přípravami si však Kate jako nevěsta zřejmě příliš těžkou hlavu nedělala. Na to, že se vdávala poprvé, to vypadalo, že úpravy zevnějšku si stačila zajistit svépomocí…

Na Kate totiž nebylo poznat, zda se vůbec někdo věnoval jejímu účesu, zplihlými vlasy bez špetky nápadu by se totiž pochlubil jen málokterý kadeřník. Podobně to dopadlo i se svatební róbou modelky. Šaty sice pocházely z dílny věhlasného návrháře a modelčina blízkého přítele Johna Galliana, ale vzhledem k tomu, že jí byly šité na míru, především v horní části by neuškodily všité kostice, které by modelce mírně pozvedly poprsí a stáhly bříško. Kate však všechny jako nevěsta nakonec odzbrojila svým milým úsměvem, který rozdávala na všechny strany.

Novomanželé se po obřadu obklopili rovnou patnácti roztomilými družičkami, mezi nimiž nechyběla ani modelčina osmiletá dcerka Lila Grace z předešlého vztahu s Jeffersonem Hackem, který rovněž na svatbě nechyběl.

Poté, co proběhlo pózování s družičkami a hosty pro fotografy, odebral se čerstvý manželský pár přistaveným Rolls Roycem do rezidence Kate, která se nachází nedaleko. Právě tam bude následovat třídenní svatební oslava, kde nebude chybět řada celebrit. Objeví se například modelčina kolegyně Naomi Campbell, editorka amerického Vogue Anna Wintour, módní návrhářka Vivienne Westwood, Kelly Osbourne či herec Jude Law, kteří byli pozváni i na páteční obřad.

Reklama

Další články

Načítám