Hlavní obsah
Článek

Ještě nedávno se dušoval, že se k němu před časem jen vnutila a nikdy s ní neměl nic společného. Josef Rychtář (65) by prý s prostitutkou nikdy neulehl na lože a tvrdil, že mu Jana Podlešáková nesmí už nikdy přes práh. V úterý večer byla ale hlavní hvězdou jeho mejdanu na zahradě u domu jeho exmanželky Dariny Nové. Jana přinesla spoustu alkoholu, a když ji Darina z místa vyhodila, na sociální síti se nezvykle rozpovídala o vdovci. „Máme spolu intimní poměr. A zadarmo!“ tvrdí.

Kolem Rychtáře je ale podivných ženštin! Pomalu se už nestíháme vyznat v tom, s kterou co kdy měl mít. Podlešáková, jež tvrdí, že kariéru pověsila na hřebík, se na sociální síti pustila do zdárného syna Rychtáře a Dariny Josefa mladšího. A přitom z ní vypadly opravdové perly! „Jsi matky mazánek, který dělá, co chce, a chudák tvůj otec. Řeknu, jak to bylo narovinu, s tvým otcem mám intimní poměr. Je to soukromá choulostivá věc, zadarmo. Je v pohodě, i když se občas pohádáme. Kupuji mu drahé parfémy, spodní prádlo a chlast a pro kocoura žrádlo. Tvá matka na mne žárlí,“ reagovala s vysvětlením, proč ji Darina vykopala ze svého pozemku.

Je pravda, že pod vlivem alkoholu člověk často přizná pravdu, které by za střízliva nebyl schopen. Zajímavé je i to, že potvrdila, že se už brzy stěhuje z Kladna do Říčan, kde bude Josefovi nablízku.

„Vykmitni, Podlešáková... On ti jeden vyhazov nestačil?“ reagovala pak na slova podivínské kurtizány Darina. Ta od návratu exmanžela do Říčan opravdu nemá ani trochu klidu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám