Hlavní obsah
Článek

Věhlasný italský módní dům Dolce&Gabbana si ho vybral jako jednu ze svých hlavních tváří kampaně. Nyní je Chris Elson ozdobou pražského Unique Fashion Weeku jako jeho hlavní host.

Jeden z nejznámějších modelů současnosti se v pondělí účastnil slavnostního otevření týdne módy, které již tradičně proběhlo v rezidenci primátora. A dnes bude předvádět nadcházející kolekci pro podzim a zimu přímo v butiku Dolce&Gabbana v Pařížské ulici.

Chris Elson je v Praze poprvé a naše hlavní město mu učarovalo. „Byl jsem se projít po Karlově mostě a dali jsme si vynikající jídlo," prozradil nám topmodel. Česká kuchyně přece jen neodpovídá vyvážené stravě modela, a tak jsme se Chrise ptali, jak se udržuje ve formě v době, když je zrovna na cestách. „Od dětství jezdím na kole. Je to můj velký koníček. Když jsem v zahraničí, tak kolo samozřejmě nemám při sobě. Proto rád vybíhám do přírody a trénuju venku. Občas zajdu pochopitelně i do fitka," říká.

Chris se narodil v Londýně a do svých jednadvaceti let žil střídavě v hlavním městě Velké Británie a na jihu země. Po dokončení univerzity se rozhodl zdokonalit v nových jazycích, a proto se přestěhoval do Španělska. „Prvních šest měsíců bylo pochopitelně náročných, neměl jsem tam žádné přátele, ale poté, co jsem našel práci v obchodě s oblečením, tak všechno začalo být jednodušší," vzpomíná Chris.

Jako prodavače si ho vyhlédla skautka z modelingové agentury a poslala ho na casting velké módní show do Madridu. Svět modelingu Elsona uchvátil a dalo by se říct, že to zafungovalo i obráceně. Za velmi krátkou dobu se totiž objevil v kampaních značek jako jsou Dolce&Gabbana, Springfield, Grupo Cortefiel nebo Marks & Spencer a chodil přehlídky pro Giorgio Armani, Emidio Tucci, Calvin Klein, otvíral přehlídku Dolce&Gabbana. Před měsícem se účastnil prezentace šperkařství firmy Chopard v jižním Španělsku v Marbelle, kde ho oslovila Petra Němcová (44), aby navštívil místní týden módy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám