Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herec Jiří Mádl (37) je hlavní hvězdou právě natáčeného filmu Miloslava Šmídmajera Probudím se včera. A do filmu hledá nějaké hlášky, které by zlidověly stejně, jako ty, které pronášel ve své prvotině Snowboarďáci po boku svého kdysi nerozlučného kamaráda Vojty Kotka. Autoři filmu proto vyhlásili soutěž, ve které hledají nové nápady. Jejich autory odmění rolí po boku Jiřího. A zdaleka nemusí jít jen o kluky. I slečny mají šanci!

Kromě Mádla ve snímku hrají například Petr Nárožný, Viktor Preiss, Zlata Adamovská, Svatopluk Skopal, Ljuba Krbová, Eva Josefíková a další. Právě po boku těchto hvězd můžete stát i vy. Soutěžit budete moci od pondělí na těchto stránkách.

Mádl ve filmu představuje hlavního hrdinu, čtyřicetiletého učitele češtiny Petra. Ten znovu zahoří láskou ke spolužačce ze střední školy El, a tak se vrátí v čase, aby ji mohl v červnu 1989 dostat. Film se natáčí v okolí Litoměřic do půlky srpna.

Film Bio Illusion Probudím se včera i díky vašim nápadům slibuje příběh okořeněný skvělým studentským humorem a drzými provokacemi mládí. A také bude vtipné sledovat, jak si poradí omlazený pedagog s nástrahami doby před sametovou revolucí. Již dávno zapomněl azbuku, dříve také neexistoval žádný internet, žádné mobily, zato hodně revolučních hesel. Můžerme se jistě těšit na skvělou zábavu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám