Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) a rapper Rytmus (47) jsou spolu. Českým a slovenským šoubyznysem se v posledních dnech šířila informace o rozchodu jednoho z nejstabilnějších párů, kterou potvrdil i Rytmus.

O rozchodu mlžila i manažerka Dary Rolins Eva Skallová, která namísto vyvrácení dezinformace odkazovala na budoucí zpěvaččino prohlášení.

Rytmus si ale informaci o rozchodu vymyslel kvůli reklamním účelům a s Darou Rolins si s úsměvem na rtech užívá dovolené v Barceloně, kde se nejspíš smějí všem fanouškům, které vodili za nos.

Manažerka Eva Skallová až dnes přišla s vyjádřením: „Nyní už můžu říct, že se Dara a Patrik nerozešli," řekla Super.cz.

Ze strany Rolins a jejího týmu se nejednalo o zrovna chytrý krok. Zpěvačka, která funguje v šoubyznysu přes třicet let, si musí být velmi dobře vědoma toho, jak média zareagují, když se k podobně závažné spekulaci nevyjádří.

„Tuto kauzu jsme nijak neživili. Žila si vlastním životem. Jediné, co jsme udělali bylo, že jsme šestatřicet hodin neposkytovali žádná vyjádření," hájí se Skallová. Lež - Rytmus rozchod potvrdil. „Ve finále byla jediná chyba ta, že reagoval Patrik, on přitom s tou firmou a reklamou nemá nic společného. Ale zazmatkoval a prohlásil, co prohlásil,“ uznala Skallová.

Podobnou mystifikaci už česká média zažila v souvislosti s údajnou svatbou zpěvačky Lucie Bílé a Petra Makovičky, kterou Slavice několik hodin úspěšně živila, aby celou svatbu za pár hodin označila za falešnou.

Dara a Rytmus se rozhodli svůj vztah zaprodat reklamě. Co si o tomto kontroverzním kroku slavného páru myslíte?
Zklamali mě, je to podraz na lidi
84,1 %
Za slušnou sumu bych svůj vztah také zaprodal/a
15,9 %
Celkem hlasovalo 22956 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám