Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud jste se právě zakoukali do snědé krásky jménem Natalie Burn, která si nyní užívá na řeckém Mykonosu, určitě byste si neměli nechat ujít snímek Expendables 3, kde rovněž uvidíte, jak se jí podařil přerod z profesionální tanečnice a choreografky v herečku.

Natalie si ve snímku střihne roli smyslné manželky Conrada (Mel Gibson), ale během natáčení se spekulovalo o jejím důvěrném vztahu s jinou hollywoodskou star Antoniem Banderasem. Spekulace vyvstaly jen pár dní poté, co Banderas oznámil rozchod s manželkou Melanií Griffith. Burn však uvedla, že se informace nezakládají na pravdě, ale že se jí Banderas během natáčení svěřoval s problémy v manželství.

Rodačka z ukrajinského Kyjeva se narodila do rodiny byznysmena a baleríny. Už v šesti letech ji přijali na Ukrajinskou taneční akademii, kde studovala klasický balet a folkové tance. Díky své píli a tvrdé práci se v jedenácti dostala na jednu z nejprestižnějších baletních škol na světě Bolshoi Ballet Academy v Moskvě. Po několika letech se přestěhovala do Londýna, kde navštěvovala pro změnu The Royal Ballet School. Jelikož měla navíc předvádění se před lidmi od dětství v krvi, vyzkoušela rovněž řadu jiných tanců jako flamengo, hip-hop, salsu či break dance.

Reklama

Další články

Načítám