Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká televize chystá nový seriál a do hlavních rolí obsadila dva potomky slavných rodičů - Roberta Hájka (22), syna Jarmily Švehlové neboli princezny Babetky z pohádky Co takhle svatba, princi?, a Martina Donutila (22), jehož otce snad ani nemusíme představovat. Seriál má pracovní název Četnické trampoty a bude zasazen do počátku dvacátého století. Vidíte v tom podobnost s Četnickými humoreskami? To tvůrci ani nepopírají.

„Novým kriminálním seriálem chceme částečně navázat na úspěch Četnických humoresek, děj se také odehrává v období první republiky a v hlavních rolích vystupují četníci. Tím však podobnost s Četnickými humoreskami končí,“ řekl kreativní producent David Ziegelbauer s tím, že se dokonce uvažovalo nad pokračováním úspěšného seriálu, v němž tehdy v hlavních rolích excelovali a popularitu si vysloužili Tomáš Töpfer a Ivan Trojan.

„Postupem času jsme ale vyvinuli námět, který má sice s původním seriálem několik společných motivů, ale pouze v obecné rovině. Jde o zcela samostatný projekt,“ upřesnil.

Jak jsme již zmínili, jednu z hlavních rolí ztvární Robert Hájek, absolvent Pražské konzervatoře a člen ansámblu Městských divadel pražských, jež jsou jeho prvním angažmá. Jeho doposud nejznámější filmovou rolí je Mach ve filmu pro děti Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko. Tehdy mu bylo 9 let.

„Moc se na natáčení těším. Zároveň se ale bojím, abych se v četnické uniformě neuvařil a aby mi z originální a velmi těžké pušky neupadlo rameno. A hlavně, abych nenechal nervy někde u Humpolce na D1, protože budu často pendlovat mezi Prahou a Brnem,“ uvedl herec a zároveň prozradil místo natáčení.

Vedle Hájka a Donutila se v seriálu objeví například Robert Jašków, Karel Dobrý, Pavel Zedníček, Pavla Tomicová, Ondřej Malý nebo Igor Bareš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám