Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bohužel ani tentokrát se vévodkyni Catherine (42) nevyhýbají silné nevolnosti, kvůli kterým byla při prvním těhotenství s princem Georgem (10) hospitalizována, a světu proto musela svůj požehnaný stav prozradit předčasně. Kate trpí nadměrným zvracením zvaným hyperemesus gravidarum, které způsobují hormonální změny. Kvůli ztrátě živin a tekutin hrozí zhruba desetiprocentní úbytek na váze, což by bylo u již tak drobné Kate nebezpečné. Není divu, že její zdravotní stav dělá vrásky na čele nejen manželovi Williamovi.

O vysílenou Kate zatím stále pečují lékaři v Kensingtonském paláci, ale pokud se její stav nezlepší, hospitalizaci se nejspíš nevyhne. Vévodkyně údajně není ani na konci 12. týdne těhotenství, komplikace přitom v tomto případě často pokračují až do konce 4. měsíce těhotenství.

Rodinu údajně rovněž čeká stěhování do rekonstruovaného sídla v Norfolku, aby měl William svou ženu a syna poblíž během jeho působení u East Anglia Air Ambulance Service mající základnu v nedaleké Cambridge.

Zatímco se všichni o nebohou Kate strachují, její švagr Harry je nad věcí a utahuje si hlavně z bratra Williama: „Nemůžu se dočkat, až uvidím bratra víc trpět. Když to bude holčička, bude to ještě náročnější. Rád bych viděl, jak se s tím vypořádá,“ nechal se slyšet vtipálek Harry na akci Invictus Games.

Posléze však dodal: „Věřím, že si tím oba projdou s větším klidem a pohodou. Snad se švagrové brzy udělá lépe, když jsem ji naposledy viděl, bylo jí dost zle. Ale to se dá asi čekat. Naštěstí nejsem žena, tak mě nic podobného nečeká, je to celkem hrozné,“ zvážněl nakonec Harry.

Reklama

Další články

Načítám