Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po roční pauze po druhém porodu se britská zpěvačka Lily Allen znovu připomněla fanouškům novým albem Sheezus a sérií vystoupení v televizi, na hudebních festivalech i vlastními koncerty. Návrat na pódia si v současnosti vyžaduje odvážné kostýmy, a tak Lily věnovala hodně času svému zevnějšku, převážně pak zapracovala na postavě. Podívejte, jak to dřív trochu oplácané zpěvačce dnes sluší v bikinách.

Devětadvacetiletá zpěvačka hitů jako Smile, Fuck You nebo The Fear má za sebou maraton vystoupení na domácí i zahraniční půdě, a tak si nyní dopřála pár dní oraz v Miami.

Oděná do bikin s potiskem marihuanových listů a s kšiltovkou s nápisem ‚Drake Knows‘ (Drake ví) relaxovala u hotelového bazénu na lehátku. Společnost jí přitom podle snímků paparazzi dělal jen mobilní telefon. Již zanedlouho však bude muset Lily opět ‚do práce‘. V USA ji čeká série koncertů ke zmiňovanému albu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám