Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svatby v Itálii jsou mezi hollywoodskými celebritami letos v kurzu. Kromě Kim Kardashian a Kanyeho Westa si jih Evropy vyberou ke svému velkému dni i George Clooney s Amal Alamuddin a aktuálně i představitel nenapravitelného sukničkáře Barneyho Stinsona ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku Neil Patrick Harris (41). Za manžela zde v sobotu pojal dlouholetého přítele Davida Burtku (39).

Harris se o novině zmínil v pondělí na svém Twitteru, informace byla později potvrzena i jeho mluvčím. Oba ženichové byli údajně oděni do smokingů od Toma Forda.

Partnerství obou herců platí za jedno z nejpevnějších v celém Hollywoodu, pár tvoří již deset let a společně vychovávají tříletá dvojčata Gideona a Harper, která jim porodila náhradní matka. Pojí je rovněž blízké přátelství s Eltonem Johnem a Davidem Furnishem, kteří na veselce nemohli chybět. Zpěvák po obřadu vystoupil s několika písněmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám