Hlavní obsah
Článek

Nejhezčí člen někdejší slavné chlapecké skupiny Lunetic Vašek Jelínek (32) se stal dnes v půl sedmé ráno hrdým otcem chlapečka Vašíka. "Byl jsem u porodu a šlo skutečně o silný zážitek. S manželkou Marcelou nás ta zkušenost strašně stmelila," prozradil Super.cz Vašek. Samotný porod ale nebyla žádná legrace. "Trval tři a půl hodiny a protože Vašík je dost velký a má hlavu jako E.T. mimozemšťan nebo spíš Šišoun, dalo doktorům hodně práce než ho dostali ven," řekl nám s úsměvem Jelínek.

Malý Vašek vážil při porodu 3,6 kilogramů a měřil 50 centimetrů. "Je to pořádný kus chlapa. Dal mamince dost zabrat. Právě jedu do nemocnice, abych si je oba užil," prozradil nám idol celé jedné generace slečen. Ten byl trošku zklamaný, že se syn nenarodil o necelých čtrnáct dní později. "Dvanáctého července mám narozeniny. Termín jsme měli šestého července a já doufal, že už to do mých narozek žena nějak dotluče," směje se Jelínek.

Ten spolu s ostatními členy Luneticu kapelu před třemi roky obnovili a po prázdninách chystají velký comeback. Mají natočenou autorskou desku, na které se z většiny hudebně podílel právě Jelínek, a plánují velké koncertní turné.

Kromě Jelínka je šťastným otcem i Martin Kocián, který má rozkošnou dceru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám