Hlavní obsah
Článek

Česká topmodelka Greta Slezáková je v módním světě velmi populární, na večírcích pražské smetánky ji ale nepotkáte. Je zaneprázdněná výchovou tříletého syna a také prací v modelingu.

Po dlouhé době se nyní objevila v Praze na módní show Pietro Filipi Silverline návrhářky Ivany Mentlové, se kterou spolupracuje, a jsou blízké kamarádky. Pro Ivanu nafotila také několik kampaní, jednu po boku Taťány Kuchařové.

"Soustředím se na modeling v zahraničí, kde mám stále hodně zakázek. Ale snažím se už hodně pobývat v Čechách, protože mám malého syna. Ten je mojí prioritou. Snažím se tady být proto co nejvíce. V Čechách dělám zakázky, které se mi líbí, jako třeba právě kampaň pro Ivanu, anebo ty, které jsou hodně finančně zajímavé," upřesňuje Greta, která má i ve svých sedmatřiceti letech skvělou postavu.

"Mám ráda zdravý životní styl, dávám si pozor na to, co jím. Běhám kolem malého, to mě udržuje ve formě," vysvětluje Greta, která je momentálně single. "Partnera nemám. Jsem úplně sama."

Greta má za sebou velkou kariéru ve světě modelingu. Stala se tváří parfému Dior Forever and ever, parfému Salvatore Ferragamo, kosmetických značek Chanel, Guerlain, Vichy, ROC, Illamasque, Bobbi Brown, Sonia Kashuk, L’Oreal, Kerastase. Dále pracovala pro značky jako Balmain, Gucci, Tommy Hilfiger, Veuve Clicquot a další.

Reklama

Další články

Načítám