Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po měsících spekulací se oscarový herec George Clooney (62) konečně vyjádřil, kde hodlá Amal Alamuddin (36) pojmout za svou právoplatnou manželku. Svatba se podle jeho slov má konat v Itálii, a to v romantických Benátkách, kde svou vyvolenou loni poznal.

Přestože již na začátku léta byly i Benátky jednou z možností, pravděpodobnější se zpočátku zdál být zámek Highclere v Anglii, kde se natáčí i televizní seriál Panství Downton. Později se však lidé z hercova okolí přikláněli k možnému místu konání obřadu Clooneyho milované letní sídlo u Komského jezera v Itálii. Ceremoniál však nakonec podle hercových slov bude tam, kde se loni v srpnu se svou pohlednou právničkou za lidská práva seznámil.

„Svoji milovanou budoucí nevěstu jsem v Itálii poznal a během pár týdnů se vezmeme v Benátkách,“ sdělil hollywoodský fešák s přízviskem věčný mládenec v neděli během jedné společenské události v Toskánsku, kam zavítal i se svou budoucí manželkou oděnou do elegantní černé saténové róby.

Otázkou zůstává, zda nejde o další habaďůru, kterou si na veřejnost proslulý vtipálek Clooney vymyslel a zda se nakonec nenechá inspirovat svým pravděpodobným svědkem Bradem Pittem a svou Amal si nevezme během skromného a zcela utajeného obřadu úplně jinde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám