Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Oblíbený komik a moderátor rádia Frekvence 1 Michal Kavalčík (48) alias Ruda z Ostravy doplatil na svou prostořekost. Během vysílání své show Rubej s Rudou se totiž chvástal, že pokud Petra Kvitová postoupí do finále Wimbledonu, proběhne se nahý po Václavském náměstí. Kavalčík, který se ostýchal vysvléknout dokonce i v muzikálu Naháči, teď svých slov lituje.

„Ten běh musím bohužel uskutečnit. Upřímně z toho nemám radost, ale co se dá dělat,“ smutní Ruda, který se rozhodl, že pro bezpečí dopravního provozu v centru města bude termín šíleného běhu striktně tajit.

„Chceme to udělat tak, že raději neřekneme kdy a v kolik to bude, aby tam nebylo dvě stě čumilů,“ vysvětlil Ostravák, který už má i plán. „Ruda prostě rychle přijde pod koně, svleče se a poběží asi tři sta metrů. Pak zmizí buď v taxíku, nebo někde v průchodu,“ vysvětlil Kavalčík, který svým fanouškům ale vzkazuje, aby se nebáli. Celý běh totiž zaznamená na kameru a zveřejní. Jediné, čeho se bojí je, že jej po centru Prahy budou honit strážnici stejně jako Rudolfa Hrušínského nejmladšího v kultovním filmu Diskopříběh.

Ruda své fanoušky ale do jisté míry dost zklamal. Na rozdíl od svého posledního kousku, kdy skočil padákem z letadla a vzal si s sebou svou partnerku Veroniku Novou, tentokrát se rozhodl, že ji do této akce raději nezapojí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám