Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na závěrečném bloku přehlídek Red Cut v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu nechyběla ani Taťána Kuchařová (36).

Bylo vidět, že si modelka potrpí na to nejlepší, neboť se předvedla v přiléhavých, rafinovaně řešených minišatech z kolekce Silverline, kterou pro značku Pietro Filipi vytvořila její dvorní návrhářka Ivana Mentlová (tato linie si shodou okolností na prodlouženém módním víkendu odbyla svou premiéru), a ozdobila se diamantovými šperky Alo v hodnotě několika miliónů korun.

Nejkrásnější ženě světa roku 2006 nešlo ale jen výhradně o to předvádět se v prominentní první řadě na módní show, ale její účast měla hlubší smysl. Deset předváděných modelů od studentů Liběny Rochové bude v následujících dnech draženo na internetu a výtěžek poputuje na nadaci Kuchařové Krása pomoci. „Jsem ráda, že se podporují čeští talentovaní umělci a návrháři, a že se jim během prestižní módní akce dává prostor. A jsem ráda, že Liběna Rochová a zástupci Prague Fashion Weekendu oslovili právě moji nadaci, která pomáhá seniorům,“ říká Táňa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám