Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Petra Hřebíčková, hvězda seriálu Svatby v Benátkách, by se svojí krásnou tváří a štíhlou postavou mohla z fleku na přehlídková mola. A našlápnuto už na to jednou nohou měla. Mohla z ní být vítězka soutěže Miss. Nakonec ale zůstala u profese herečky.

„Na prvním stupni základky mě třída vybrala jako zástupkyni do jakési podobné soutěže. A já onemocněla těžkou angínou a nemohl se zúčastnit. Takže kdo ví. Kdybych tam šla, třeba bych teď vůbec nemusela být herečkou,“ prozradila Hřebíčková, která zasedla v porotě semifinále soutěže Miss Junior.

Nejvíce obdivovala dívky ve chvíli, kdy na pódium vyšly v plavkách. Sama je nakonec ráda, že zůstala u herectví, protože předvádět se v plavkách by prý bylo nad její síly. „Z promenády v plavkách bych se zbláznila, ještě kdyby mě někdo známkoval,“ dodala herečka, která si štíhlou postavu žádnou dietou neudržuje a i proto i u Miss Junior nejvíce oceňuje, že podporuje boj proti anorexii.

Líbí se vám Petra?
Ano
52,7 %
Ne
47,3 %
Celkem hlasovalo 16201 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám