Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá manželka herce Ivana Vyskočila, tanečnice a herečka Anife Vyskočilová (50), se chystá ke svým aktivitám přidat další. Na letošní Vánoce chystá pro své příznivce překvapení v podobě kuchařky, kde shromáždí své oblíbené recepty, jež jsme mohli vidět už v pořadu VIP Prostřeno.

V rámci příprav, včetně focení titulní strany, se rozhodla změnit i image, a tak se obrátila na svého kamaráda, kadeřníka Martina, aby jí se změnou pomohl. "Chtěla jsem vypadat úplně jinak a musím říct, že jsem spokojená," řekla Anife, kterou jsme roky znali jako černovlásku.

„Anife znám dlouho, proto už vím, co se ji líbí a co ne. A vím, že již dlouho uvažuje o světlejších vlasech. Proto jsem zvolil světlejší odstín hnědé a některé pramínky jsme zesvětlili na ještě světlejší odstín.“ prozradil kadeřník.

Největší show se ovšem nekonala v kadeřnictví a v ateliéru, kde profesionální snímky v několika outfitech vznikaly, ale těsně po kadeřnickém zásahu přímo na ulici. Kolemjdoucí nevěřili vlastní očím, když ze salonu Anife vyrazila v baletní sukýnce, která je momentálně velmi oblíbená u holčiček školkou povinných, a když si zvětšovala objem účesu pohazováním hřívou tak, že vlasy zametla i chodník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám