Hlavní obsah
Článek

Šatník Jany Plodkové (42) patří bezesporu v českém šoubyznysu mezi ty nejvýraznější. Herečka se nebojí oblékat osobité kreace českých i zahraničních návrhářů, pánský styl střídá s romantickými róbami, jejím modelům nikdy nechybí zajímavý detail a zcela si ujíždí na výrazných dioptrických brýlích.

Člověk ani nemůže uvěřit tomu, že na světě existuje nějaký model, který by Jana neměla odvahu obléknout. A přece je prý v její skříni kousek, na který ji sbírá. „Mám to tak s jedněmi kalhotami od Vivienne Westwood, které mi vybral Filip. Říkala jsem si, jestli je to ještě opravdu ono a dobrý a fashion. Když se to dobře zkombinuje, tak je to nositelný, ale vím, že pro okolí to není úplně snesitelná záležitost," přiznala se Jana na přehlídce Kateřiny Geislerové pořádané v rámci Prague Fashion Weekendu a následně popsala, o jaký druh kalhot se jedná: „Jsou to á la pánské kalhoty, jemná bíločerná kostka, akorát ten sed je hodně nízko. Najednou ty kalhoty dostávají úplně jiný šmrnc."

Tak jsme zvědaví, jestli Jana překoná samu sebe a brzy v kalhotách od legendární britské návrhářky vyrazí do společnosti.

Reklama

Další články

Načítám