Hlavní obsah
Článek

Když Jitka Válková (32) v roce 2010 získala titul Česká Miss, někdo jí vyčítal, že má velmi výrazné špičáky. Jitce ale tahle vada na kráse nikdy nevadila a byla s ní smířená. Nyní ale nastala chvíle, kdy se rozhodla svůj „problém“ řešit.

„Byla jsem se svými upířími zoubky sžitá, ale v budoucnu by se to zhoršovalo," krčí rameny. "Původně jsem myslela, že se to vyřeší zbroušením a fazetami, ale to by nepomohlo. S paní doktorkou jsme se dohodly na tom, že nejlepší možnou variantou budou rovnátka, která mi vytvoří krásný rovný úsměv, aniž by se muselo někde něco zbrušovat," nechala se slyšet Jitka.

Skrytá zlatá rovnátka, která má například Andrea Verešová (43) nebo Hanka Mašlíková (41), mít ale nebude. „Budu mít keramická rovnátka, která jsou prý úplnou novinkou. Měla bych je nosit jen šest měsíců a dokážou prý divy," těší se modelka.

Kvůli rovnátkům ale musela Jitka podstoupit nepříjemné trhání osmiček a do ordinace pustila také fotografy. Zákrok kupodivu zvládla levou zadní. „Necítila jsem ani ťuk. Vůbec mě nebolela injekce a hned druhý den jsem byla úplně v pohodě, žádná bolest," říká Válková, kterou čeká ještě trhání spodních zubů. „Snad dopadnou stejně,“ doufá.

Reklama

Další články

Načítám