Hlavní obsah
Článek

Nevěda, co ho čeká příštího dne, uspořádal Josef Rychtář (65) v domě Ivety Bartošové (†48) v Uhříněvsi večírek, na který se sešla pěkná společnost! Mezi zúčastněnými pochopitelně nechyběli Rychtářův věrný kámoš, zvukař Standa, a Vlaďka Šuleková, která postupně obráží všechny muže, kteří se kolem Ivety Bartošové v posledních letech motali.

„Ano, byla jsem tam. Bylo to poslední večer, než se Pepa z Ivetiny vily stěhoval. Sešli jsme se tam Pepa, zvukař Standa, já, Pepova kamarádka Barča a pár dalších kamarádů,“ řekla Super.cz Šuleková. „Jenom jsme tak kecali,“ uvedla na náš dotaz, co se za zdmi vily dělo.

To ale nebylo všechno. Jelikož nyní mají všichni zúčastnění společného nepřítele – Zdeňka Macuru (49), s nímž Šuleková ještě před časem chodila a věrně ho doprovázela na každém kroku, zvukař Standa přednesl nápad, který se setkal s úspěchem.

„Standu napadlo udělat rajčatový salát, který jsme pak jedli z jednoho hrnce,“ přiznala Super.cz Šuleková v narážce na novou Macurovu zálibu – pěstování rajčat. S Rychtářem se pak vzájemně na květované pohovce nakrmili, a aby té srandy nebylo málo, fotili se s mobily na hlavě.

Reklama

Další články

Načítám