Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po přehlídce Kateřiny Geislerové pořádané v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu se Ivana Chýlková (60) ani nechtěla odlepit od sedadla v první řadě. Prý by se vydržela koukat ještě klidně další čtvrt hodiny.

Herečka je častou návštěvnicí módních přehlídek. „Když mám čas, tak se jdu podívat na něco hezkého, to člověka vždycky potěší," prozradila nám Ivana po představení nové kolekce české návrhářky.

Chýlková byla z prezentace plné rafinovaných kostýmků a pohodlných overalů nadšená. Její další oblíbenou návrhářkou je Denisa Nová. „Přehlídky moc nestíhám, protože většinou hraju, ale navštěvuji většinou její butik."

V osmdesátých a devadesátých letech patřila Chýlková k ikonám a oslňovala vysokou štíhlou postavou. Prostředí „Fashion Temple“ v prostorách budovy Právnické fakulty vybízelo k otázce, jestli se i ona v minulosti netoužila stát modelkou. „Před lety tady byl komunismus. Modelek bylo asi šest kusů a s tímhle počtem si vystačili," smála se.

Reklama

Další články

Načítám