Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od konce srpna Iva Marešová opět exceluje v muzikálu Antoinetta - královna Francie. Na jevišti sice nešetří emocemi, o jejím soukromí se toho ale příliš neví. Když jsme se s Ivou setkali na focení jejích nových promo snímků, tak jsme ji prostě museli proklepnout, jak to má se vztahy.

„Muž mých snů zřejmě někde je a je takový, jaká jsem já. Protože, jak zpívám v jedné své písni, co cítíš a vidíš, to sklidíš. Může mne milovat, jen pokud se já odvážím milovat jeho. Může mi dát jen to, co jsem schopná a ochotná mu dát já. Takže se snažím na sobě pracovat, protože nepřitahujeme to, co chceme, ale to, čím ve skutečnosti jsme," naznačuje Iva skutečnost, že je momentálně bez partnera.

Iva rozhodně nesmutní, že jí její dřívější vztahy nevyšly. „Všem svým bývalým partnerům jsem vděčná za společné sdílení i nesdílení. Vztahy s nimi byly pro mne poučné i léčivé. Mohla jsem se díky nim učit, vyvíjet a pochopit, co je to skutečná láska. Naučila jsem se přiznat si, že jsou věci, které mě bolí. Uvědomila jsem si, že silná žena neznamená kamenná žena a že úcta, kterou chováme sami k sobě, je přímo úměrná tomu, jak dovolíme druhým, aby se k nám chovali. Také už vím, jak velký je rozdíl mezi mozkem a srdcem a jaký je to pocit, když se spojí. Naučila jsem se vyjadřovat své pocity a emoce."

Určitě nebude trvat příliš dlouho, než si pohledná Iva Marešová najde muže svých snů.

Reklama

Další články

Načítám