Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když fotila muzikálová zpěvačka Iva Marešová promo fotky, zdobila její hlavu nejprve výrazná rokoková paruka. Představitelka hlavní role muzikálu Antoinetta - královna Francie musela před objektivem fotoaparátu obléknout nejodvážnější kostým z představení.

V průběhu focení došlo ale i na focení v civilu, kde už se mohla projevit zpěvaččina výrazná barva vlasů. „Zkusila jsem opravdu vše. Rezavá je pro mne vyjádřením, či lépe řečeno doplněním mne samé," komentuje nový odstín Marešová.

„Svůj vzhled řeším, a to spíše více než méně, protože jsem žena a je to pro mne přirozené. Cítím, že se například oblékám i podle toho, co zrovna vyzařuji, podle nálady. Někdy volím barvy, které vyvažují nějakou mou disharmonii nebo naopak podpoří mou harmonii. Je to ale spíše intuitivní záležitost," promluvila Iva o svém vzhledu.

Barvu vlasů klidně mění jako ponožky, ale není přítelkyní radikálních změn vzhledu. „Plastické operace mě nelákají. Necítím v tuto chvíli, že by bylo v souladu se mnou měnit invazivně něco, co je mi z nějakého důvodu dáno. Asi bych to teď cítila jako nepřijetí něčeho," říká Iva a dále naznačuje, že se vlastně nikdy nemá říkat nikdy: „Zároveň jsem si však vědoma toho, že mluvím z pozice ženy, která má pocit, že je se svým tělem zajedno, takže rozhodně nesoudím nikoho, kdo se pro tento způsob úprav rozhodne. Důvodů k tomu bývá mnoho. Ve všem lze najít rovnováhu i extrém. A kdo ví, zda mi bude do budoucna dáno tolik síly, abych zvládla s pokorou jednoho dne přijmout moudrost a krásu stáří."

Reklama

Další články

Načítám