Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz informoval, zpěvačka a bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě Petra Pudová už je volná. Byly dokonce zrušeny zásnuby a šuškalo se o tom, zda to není kvůli nevěře jejího bývalého přítele. Marek to ale vidí jinak: kopačky umělkyni dal prý on. „Rozešli jsme se hlavně kvůli jejím psům,“ svěřil se nám.

Ještě nedávno vypadal jako partner se zlatou trpělivostí, psi s ním a Petrou spali i v posteli, ale i jemu přetekl pohár trpělivosti.

„Zásadní problém byl jejich počet. S deseti psy se nedá dohromady žít. Když jsme spolu začínali, měla jich pět, to se ještě přežít dalo. Postavil jsem dům a snažil se, abychom mohli společně fungovat. Jenže jediné chvíle, kdy jsme spolu vůbec byli jako opravdoví partneři, byly dovolené nebo výjezdy mimo Prahu. Prostě bez smečky. Půl roku jsem Petru varoval, že jestli to nebudeme řešit, budeme mít problém. Ještě na Muži roku vám se smíchem do rozhovoru vyprávěla, že jsem jí dal ultimátum: buď já, nebo psi, tak jsem ji pak upozorňoval, že to myslím smrtelně vážně. Nic se nezměnilo, tak to dopadlo, jak to dopadlo,“ vysvětlil svůj postoj k věci Marek s tím, že rozchod oznámil Pudové až měsíc po svém definitivním rozhodnutí.

„Dál u mě bydlí, aby měla šanci najít si práci a bydlení,“ řekl Super.cz Marek s tím, že kategoricky odmítl, že by v rozchodu hrála nějakou roli jeho údajná nevěra.

„Už z dřívějších vztahů vím, že to nedělá dobrotu, takže takové věci nedělám. Asi je to pro její okolí lepší, že se to hodí na mě. Ale to je teď už jedno,“ dodal fotograf.

Reklama

Další články

Načítám