Hlavní obsah
Článek

Ještě loni touto dobou oznamovali zásnuby a plánovali spolužití a lásku do smrti. Dnes už jsou pro sebe dva cizí lidé. Herečka a zpěvačka Petra Pudová, kterou znají nejen návštěvníci koncertů, ale také diváci Ordinace v růžové zahradě 2, už není snoubenkou fotografa Marka.

„Už spolu nejsme. Nevím, jak to říct. Prostě to už nešlo dál. Nefungovalo nám to. Ale důvod vám neřeknu, šlo o víc věcí,“ potvrdila rozchod Super.cz Petra. Na naši otázku, zda v tom nefigurovala jiná žena, reagovala nejdříve mlčením.

„No… co na to říct? Fakt to po mně nechtějte vědět. Rozhodli jsme se zkrátka před dvěma týdny, ale odstěhovaná ještě nejsem. Bydlíme spolu, spíme v jedné posteli, Marek sní, co mu uvařím a prádlo mu pověsím. Skoro nic se zatím nezměnilo, jen si hledám bydlení. Shodli jsme se, že dál už to nejde, ale chceme to uzavřít důstojně,“ říká krásná Petra.

Ta prý doufá, že s Markem budou dál kamarádi. „Opravdu jsem myslela, že s ním strávím zbytek života, takže mě to mrzí. Nedá se ale nic dělat. Marek mi říkal, že chce, abychom dál byli kamarádi, a chce mi pomáhat, tak uvidíme. Byla bych taky moc ráda,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám