Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do Prahy dnes konečně dorazil Rick Genest. Světoznámý performer přezdívaný Zombie Boy, který se proslavil díky svým tetováním na celém těle včetně hlavy a obličeje, je jedním z hlavních hostů právě probíhajícího módního svátku Mercedes-Benz Fashion Weekend.

Zombie Boy měl do Prahy přijet již včera, ale jeho let z Montrealu byl zrušen. Do hotelu Four Seasons proto dorazil až dnes ráno. Genest má za sebou dlouhý let, ale nedává na sobě znát únavu (což mu, dlužno dodat, jeho tetování dost usnadňuje).

Super.cz ho zastihl dnes odpoledne během zkoušky šatů. Genest se totiž dnes představí jako model přehlídky talentovaného českého návrháře Jakuba Polanky. Rozhodně to nebude Rickova první zkušenost na mole, ba právě naopak - díky módě se stal slavným. Objevil ho totiž někdejší kreativní ředitel značky Mugler a zároveň stylista Lady Gaga Nicola Formichetti. Nejdříve z něj udělal tvář „své“ značky a poté ho obsadil do videoklipu zpěvačky Lady Gaga Born This Way.

Reklama

Další články

Načítám