Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Účast herečky Elizabeth Hurley (49) na charitativní události Woodside Summer Ball se letos obzvlášť vyplatila...

Zlatým hřebem akce pořádané každoročně Eltonem Johnem a jeho partnerem Davidem Furnishem v jejich sídle ve Windsoru, byl hvězdný polibek, který hosté po večeři mohli vydražit v rámci dobročinné aukce. Polibek s herečkou spustil doslova smršť příhozů, které skončily až na závratné částce 50 tisíc liber. Právě tolik byl ochotný za spojení rtů s britskou filmovou hvězdou zaplatit movitý dědic Julian Bharti, syn slavného kanadského byznysmena a zakladatele společnosti Forbes & Manhattan Stana Bhartiho.

Než si herečkou okouzlený Julian mohl vychutnat svou 'trofej', Elizabeth se ve svých těsných růžových šatech ještě na pódiu párkrát svůdně zavlnila. To výherce však natolik rozparádilo, že se na krásku z komedií Austin Powers: Špionátor, Ed TV či Smlouva s ďáblem vrhnul až moc vášnivě. Elizabeth ale udržela dekorum a taktně polibek v přepočtu za 1,75 miliónu korun dokončila.

Události se každoročně účastní řada slavných tváří, letos nechyběli například obuvník Patrick Cox, zpěvák James Blunt, model David Gandy nebo komik David Walliams se svou manželkou a slavnou modelkou Larou Stone.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám