Hlavní obsah
Článek

Zkuste se na chviličku zamyslet nad tím, proč kupujete balenou vodu. Je prokazatelně zdravější? Bohužel není a dokazuje to celá řada nezávislých testů. Je chutnější? Subjektivně ano, ale bude to hlavně tím, že obsahuje spoustu cukru a umělých sladidel, jejichž množství v hotovém nápoji neovlivníte. Je atraktivnější? To nepochybně, protože kohoutková voda se nebalí do žádných sexy lahví.

Když limonádu, tak doma vyrobenou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máme jasno v tom, že pitím vody z kohoutku nikomu a ničemu neublížíte, právě naopak. Co když ovšem chcete vodu z kohoutku trochu vylepšit? Nabízíme vám možnost vodu z kohoutku lehce prosytit a získat výbornou jemně, středně či silně perlivou vodu. Pokud do takto doma vyrobené sody navíc přidáte speciální sirup, získáte skvělou limonádu. Domácí limonáda se od té z obchodu v mnoha ohledech odlišuje. Za prvé je vše čerstvé. Nemusíte přemýšlet, jak dlouho oranžáda, cola nebo citronáda ležela ve skladu výrobce, prodejce a kam všude se podívala v rámci přepravy. Nemusíte řešit problém s plastovým odpadem a navíc si můžete sami regulovat intenzitu chuti, a tím i množství cukrů ve výsledné limonádě.

Tip: výrobníky domácí limonády od 999 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky technologiím, které ve svých výrobnících sody používá značka LIMO BAR, navíc ušetříte značné prostředky za plyn CO2. Technologie FSS šetří CO2 a zajišťuje vaši 100% bezpečnost. Technologie Turbo dovoluje z jediné bombičky CO2 vyrobit až 135 litrů perlivé vody a technologie BBT vám zase umožní regulovat velikost bublinek a intenzitu perlivosti výsledného nápoje. Kompletní přehled výrobníků sody LIMO BAR najdete na stránce www.limobar.cz

Do kvalitní vody patří kvalitní sirupy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Domácí limonáda vzniká přidáním sirupu do čerstvé sody. Speciální řada SODA sirupů od značky LIMO BAR se od ostatních sirupů na trhu odlišuje zejména vysokým procentem ovocné složky. Ovocné sirupy LIMO BAR totiž obsahují minimálně 33 % kvalitního ovoce a žádná umělá barviva. I proto mají přírodní barvu a hlavně přirozenou ovocnou chuť. Populární cola sirup, energy drink sirup nebo například dětská cola sirup se zase mohou pochlubit nízkou energetickou hodnotou.

LIMO BAR bombička CO₂ s certifikátem TÜV za 149 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bombičky CO2 značky LIMO BAR jsou 100% bezpečné a plně kompatibilní i s výrobníky sody konkurenční značky sodastream. Certifikace TÜV dává záruku kvality a bezpečnosti, podloženou 150letou tradicí uznávané německé certifikační společností TÜV SÜD. Výměnu bombiček provádí autorizovaní partneři značky LIMO BAR, nyní za akční cenu 149 Kč. Bombičky vyměňujte v síti elektroprodejen Okay, Alza.cz, Expert či Orion nebo u našich regionálních partnerů. Jejich seznam najdete na webu www.limobar.cz

Další články

Načítám