Hlavní obsah
Článek

Každý moderní rodič chce pro svého drobečka jen to nejlepší! A také ty nejnovější a nejmodernější „cool“ vychytávky. Víte vůbec, co je nového na trhu s hračkami a kojeneckými potřebami? Znáte nejnovější lahvičku iiamo, která získala několik ocenění za design? Nebo květinovou koupel? Že ne? Pojďme si je ukázat a představit!

Samoohřívací lahev iiamo go

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lahev iiamo go je určena pro moderní rodiče, kteří nechtějí řešit ohřívání kojeneckého mléka na cestách a stresovat se tím, že jejich drobeček bude hladový. Stačí s sebou na výlet sbalit lahev iiamo go a ohřívací kapsli. Lahev ohřívá mléko či jinou tekutinu na teplotu mateřského mléka, tedy 37 ° C (teplota těla) během 4 minut. A to vše bez elektřiny, bez kabelů, bez omezení. Pokud se děti nechtějí své lahvičky vzdát, není problém vyměnit savičku za pítko a lahev se může dál používat i jako sportovní lahev, do školy či na hřiště. Jde o lahev na celý život!

BloomingBath – květinová koupel

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

BloomingBath neboli kvetoucí koupel je nový, velmi příjemný a pohodlný způsob, jak koupat vaše miminko. Na rozdíl od běžných dětských vaniček či kyblíků je BloomingBath vyrobena z neuvěřitelně měkkého a luxusního materiálu - proto poskytuje bezpečné a komfortní koupání, které ocení především vaši nejmenší. Lístky Bloomingbath obejmou nádobu pro koupel a vytvoří rozkošnou, bezpečnou, zábavnou a pohodlnou koupel pro vaše nejmenší.

Svačinkový hrneček Munchkin Click Lock

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svačinkový hrneček je ideální pro krmení batolat na cestách. Jídlo zůstane v bezpečí a nevysype se ven. Zároveň díky měkkému víčku s unikátními tvary průřezů ponechává dětské ručičce snadný přístup k jídlu. Speciální Clock Lock víčko nabízí stabilní ochranu proti otevření. Pokud chcete, aby vám jídlo zůstalo déle čerstvé, můžete víčko vyměnit za plné, které zabrání přístupu vzduchu.

„Zázračná kulička“ zn. Bright stars

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Světoznámá značka dětských hraček Bright stars přišla s podařenou hračkou pro rozvoj dětské motoriky. Jedná se o pružný a ohebný míček, který má 32 dírek a tudíž je snadno uchopitelný pro miminko jakéhokoli věku. Unikátní design a odvážné barevné provedení pobaví a inspiruje jejich kreativitu a rozvoj. Převratná hračka je vhodná pro děti od narození a je i v několika variantách – např. s chrastítkem, ve tvaru různých zvířátek, s chrastítkem uvnitř nebo ve tvaru činky.

Hračky do vody zn. Yookidoo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechce se vaše miminko koupat? Vyzkoušejte hračky do vody značky Yookidoo a děti z vody nedostanete! Zábavná fontána i kouzelný kohoutek jsou hračky, které rozvíjí koordinaci a zlepšují dětskou motoriku. Pestrobarevné součástky se dají libovolně měnit a mohou se s nimi vytvářet různé vodní efekty. Děti se díky těmto kreativním hračkám naučí nebát se vody.

Další články

Načítám