Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěváka Jana Kříže jsme poznali, když se snažil zabodovat v třetí řadě SuperStar, kde skončil na patnácté příčce, poté se přihlásil do další televizní soutěže Robin Hood aneb Cesta ke slávě. Tu sice vyhrál, ale byla to velmi málo sledovaná soutěž.

Tehdy dostal kvůli svojí buclaté tvářičce a oplácané postavě v zákulisí přezdívku knedlík. Ovšem Honza na sobě zamakal a teď je z něj opravdu fešák se skvěle vymakanou postavou. "Chodil jsem hodně cvičit a běhat, protože mne čekala fyzicky nejnáročnější role, jakou jsem kdy měl, a režisér a choreograf Ján Ďurovčík vám nic neodpustí," vysvětlil Kříž, jenž bude v muzikále Horečka sobotní noci ztvárňovat postavu, kterou hrál ve známém filmu John Travolta.

A když jsme se byli podívat v divadle Kalich na muzikálovou ukázku, Honza prováděl na jevišti neskutečné pohybové kreace a pot z něj stříkal do všech stran. "Kostymérky sice musely pár věcí, které mám na sobě, zužovat, ale byl jsem pochválený. Zvlášť když mne naše kostýmní návrhářka viděla ve slipech, v nichž budu v jedné scéně vystupovat," smál se zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám