Hlavní obsah
Článek

Tanečníka Yemiho A.D. jsme v Česku už dlouho nepotkali. Žije totiž se svým registrovaným partnerem v Los Angeles. Jsou svoji už přes tři roky, a když jsme teď Yemiho viděli, říkali jsme si, zda už ze soužití nezešedivěl.

"To není šedá, odbarvil jsem se na blond kvůli prohrané sázce s kolegyní z agentury. Kdybych býval vyhrál já, ona by šla dohola. Zpočátku jsem se jako blondýna moc dobře necítil, ale partnerovi se to líbí, docela pozitivní reakce jsem sklízel leckde, jen moje liberecká babička mi vynadala a řekla, že vypadám jako starý dědek," svěřil nám Yemi.

Ten momentálně v Česku stráví o něco víc času. "Byl jsem tady kvůli jednomu eventu a také jsem otevřel novou taneční školu a galerii umění, tak se o ni musím postarat, aby se rozjela," vysvětlil. Sám už se ale aktivnímu tanci příliš nevěnuje.

"Točil jsem reklamu, snažím se dělat si praxi jako režisér, točíme videoklipy, dělám choreografii pro Kanyeho a různé nezávislé kapely. Takže tanec už pro mne funguje hlavně tak, aby mi nechátralo tělo, ale snažím se o kariéru choreografa a režiséra," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám