Hlavní obsah
Článek

Herečku Sabinu Laurinovou (51) jsme už delší dobu nikde nepotkali, takže když jsme ji zahlédli na otevření obchodu s luxusními kuchyňskými doplňky, byli jsme zvědaví, co je u ní nového. A docela jsme zírali.

Sabina totiž dostala po dlouhé době opět roli princezny. Sice pořád nosí stejný účes a je snad ještě štíhlejší než v době, kdy ztvárnila v Troškově pohádce legendární Eufrozínu, ale přece jen... Není na role princezen už trochu stará?

"Já to produkci také říkala. Jenže já hraju v muzikálu Sněhová královna, celkem jsme čtyři sestry a ke každému ročnímu období musel být jiný titul. Takže je jasné, že královna už byla zabraná, podzim má loupežnici a jaro vílu. Je to legrace, že je ze mne letní princezna a byla jsem k tomu skoro donucena," svěřila. "Je to ale úžasná, temperamentní a zábavná role. Připadám si jako Dan Nekonečný v sukních," dodala.

Letní princezna má doma už dvě velké holčičky, které po mamince inklinují k umění. Starší Valentina dokonce studuje na taneční konzervatoři. "Je jí dvanáct, nikdo neříká, že to bude dělat celý život. Ale teď je to radost, kterou žije, a já to jen tiše pozoruju a držím jí palce, aby snášela ten dril a nic moc ji nebolelo. A mladší Mája? Moc čistě zpívá, hezky tancuje. A jako každá šestiletá holka chce být princezna," vysvětlila Sabina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám