Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kontroverzní kuchtík Ladislav Hruška (46), bývalý reportér, který gurmánské části národa hýbe žlučí snad ještě víc, než jeho předchůdce Jiří „zpatlejvšechnodohromady“ Babica, asi svým nepříznivcům přivodí žaludeční vředy! Po pověstných kuřecích kůžičkách nebo smažáku z mikrovlnky teď hodlá oblažit národ receptem na pizzu z rohlíků.

Ladislav Hruška může patřit mezi ty, jejichž recepty si fakt nikdy neuvaříte, v soukromí je to ale velmi laskavý, dumavý a přitom zábavný společník a spousta jeho kritiků, co ho znají osobně, k němu má ve skutečnosti velmi vřelý vztah. Bývalý učitel si se Super.cz povídal o tom, co mu sláva na Nově přinesla nového do života.

„Vaření jsem původně za žádných okolností nechtěl dělat, protože si člověk mohl snadno naběhnout na kritiku, přeci jen nejsem kuchař. Ale nakonec jsem moc rád a užívám si to. Léta jsem dělal klasické kauzy a reportáže a musím přiznat, že teď mám úplně největší zpětnou odezvu a to mě strašně baví. Jsem hrdý na to, co dělám,“ říká Láďa.

Ten proslul i poněkud kontroverzními recepty, proto není divu, že mu i diváci různé speciality posílají jako tipy do Televizních novin. „Lidé si třeba strašně chválí pizzu z houskových knedlíků nebo z rohlíků namočených v mléce. Samozřejmě mám hranice, že bych nešel do receptu, z něhož by bylo jídlo sice levné, ale nechutné. Mám už na to čuch. Ale opět mi to tuhle někdo zdůrazňoval, jak je to dobré, takže si ji vyzkouším a kdo ví. Když to bude chutné, tak se pochlubím,“ uzavřel strašením gurmánů povídání Hruška.

Reklama

Další články

Načítám