Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S nadsázkou by se dalo zvolat 'Návrat ztracené dcery', neboť módní scéna v České republice v těchto dnech hostí světově úspěšnou topmodelku Janu Knauerovou.

Kráska, která trvale žije v New Yorku, zde nebyla od loňského podzimu a pokud už na svou rodnou hroudu zavítá, tak se jedná čistě o soukromé návštěvy. Proto ji velmi potěšilo, že dostala nabídku stát se tváří jednoho z módních svátků Mercedes-Prague Fashion Weekend.

Knauerová je zvyklá na to pohybovat se po celém světě, ale v poslední době je přece jen víc vázaná na New York, neboť zde navštěvuje vysokou školu. „Studuju finance a chtěla bych se věnovat investicím. A New York je perfektní místo k investicím," prozradila nám Jana, která rozbíjí zažitou představu o hloupých modelkách.

„Od střední školy jsem věděla, že přírodní vědy a matematika jsou jedny z mých největších zájmů a vždycky jsem věděla, že chci studovat něco technického. Finance jsou obor, který mé osobnosti sedí nejlépe," říká.

Jana Knauerová to má každopádně dobře vymyšlené. Velké peníze, které doposud v modelingu vydělá, pak bude umět zhodnocovat na finančních trzích.

Reklama

Další články

Načítám