Hlavní obsah
Článek

Již jsme vás informovali, že v rámci letošního koncertu Královny popu vystupující mimo jiné složí hold Ivetě Bartošové (†48). Je přirozené, že na ni kolegové ve speciálním bloku vzpomenou, neboť tragicky zesnulá česká hvězda na koncertu slavných zpěvaček zazpívala už v roce 2000.

Svou účast na koncertu potvrdil i Michal David (63), který o Ivetě pronese pár slov a zazpívá duet To je naše věc. Organizátoři akce přísně tají jméno zpěvačky, která předčasně zesnulou divu v této písni nahradí. „Michal si sám vybral partnerku, se kterou na Poctě legendám vystoupí," vyhýbal se odpovědi producent koncertu Janis Sidovský.

Doposud bylo oficiální cestou oznámeno, že v bloku, věnovaném Ivetě, zazní jeden z největších hitů 80. let Víš, lásko, který zazpívá účastnice talentové soutěže Hlas Československa Eliška Mrázová alias Elis, která na sebe naposledy upozornila spoluprací s kytaristou Erica Claptona.

Super.cz se ale i přes informační embargo podařilo vypátrat, že v duetu s Michalem Davidem se partu Ivety Bartošové zhostí mladičká zpěvačka Petra Abraham, sestra známého závodníka Karla Abrahama ml. „Petra je neokoukaná a hodí se k interpretaci písně Ivety Bartošové nejen hlasově, ale i typově," prozradil nám zdroj z organizačního týmu. Dále jsme zjistili, že plánovanou Ivetinu píseň Láska má je zákon zazpívá Markéta Konvičková (29).

Reklama

Další články

Načítám