Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Kateřina Herčíková zrovna nehraje nebo nevypomáhá na veterinární klinice svého manžela, točí svůj pořad o zvířatech pro Stream.cz nebo po večerech kreslí a maluje obrazy. Už se ale neví, že paleta jejích činností je ještě mnohem pestřejší - profesionálně se věnuje koučingu.

„Už mám kolem sebe lidi, kteří za mnou pravidelně dochází a se kterými si povídám," prozradila nám Katka na koktejl párty pořádané u příležitosti představení kolekce Toma Forda.

Ptali jsme se Herčíkové, v čem vlastně lidem pomáhá. „Jde o to umět člověka navést tak, aby si pomohl sám. Nedávám mu nic ze sebe, ale motivuju ho k samostatnosti. To je rozdíl mezi psychoterapií a koučingem," vysvětlila Katka.

Herčíková profesi koučky vystudovala. „Mám moc dobrého učitele. K tomuto oboru jsem se dostala v rámci studia na Psychoterapeutické fakultě, na kterou stále chodím," doplnila Katka Herčíková, která by studium na vysoké škole ráda dokončila příští rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám