Hlavní obsah
Článek

Herec Karel Roden (61) dal už před lety vale velkoměstu a odstěhoval se na venkov. Na svém rozlehlém panství ve Skrýšově dokonce začal chovat býky plemene Dexter. A tak mohl právě on pronajmout filmovému štábu svého jedinečného býka Pinga, černého jako uhel.

Na Rodenově zámku Skrýšov se natáčel nový reklamní spot na známou minerálku. Hrdiny nové reklamy jsou mladý muž a statný býk, kteří se setkají tváří v tvář.

„Scény s býkem byly tak nebezpečné, že vše jistilo dvojité kovové zábradlí, aby šestisetkilové zvíře nemohlo nikoho zranit. Pingo se na jednotlivé scény trénoval se specialistou na býky a byl stále pod odborným dohledem. Přesto byla práce s ním opravdu dobrodružná. Spot bude akční a v konečné fázi televizní diváky i zamrazí,“ sdělil Super.cz jeden z tvůrců.

Rodenovo panství poskytlo filmařům zázemí. Z fotek je patrné, jak úspěšně se daří zámek a okolí rekonstruovat. Zámek již pomalu dostává novou fasádu, i střechy svítí novotou. Z pohledu běžného smrtelníka je to skutečná nádhera. Je vidět, že slavný majitel se ale bude mít ještě co ohánět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám