Hlavní obsah
Článek

Je Domenico Martucci (47), který si v Česku nechává říkat pan hrabě, obyčejný podvodník, nebo jsou jeho úmysly čisté jako křišťál? Na to se v posledních týdnech snaží najít odpověď nejen nejbližší přátelé bývalé popové princezny, ale i obyčejný lid. Jediný Super.cz Martucciho prokoukl. Je to italský Jiří Pomeje (†54).

Když se před lety Jiří Pomeje ujal kariéry Ivety Bartošové, sliboval velkolepý návrat. Po několika měsících spolupráce rozjeli turné Jsem zpět a Pomeje si Ivetu nemohl vynachválit. Kdo si ale tehdy myslel, že je Iveta z nejhoršího venku, hluboce se pletl. Podobných comebacků Iveta po boku svého exmanžela zažila mnoho. Žádný z nich bohužel nevyšel. I když Pomejemu musíme přiznat, že ne vždy byla vina na jeho straně. Po boku své manželky stál věrně. A to i ve chvíli, kdy ho potupně před celým národem vyhodila z domu. Stačil jeden telefonát a Pomeje byl zpátky v Uhříněvsi. Poté se ale před celým národem pýřil, že zuboženou Bartošovou zachránil za pět minut dvanáct.

Nyní se do pozice spasitele pasoval italský hřebec, který chce stejně jako Pomeje Ivetě pomoct z miliónových dluhů. A nejen to. Za necelé dva měsíce vztahu jí stihl stejně jako Pomeje už zachránit život. „Když jsme ji přivezli do léčebny, doktor nám řekl, že to bylo za pět minut dvanáct. Iveta byla na umření,“ nechal se slyšet Martucci, který se stejně jako kdysi Pomeje ujal postu mluvčího slavné zpěvačky. Na rozdíl od českého prototypu v tom samozvaný italský hrabě neumí chodit. Pomeje totiž spolupracoval jen s vybranými médii, ze kterých měl nějaký prospěch. A rozhodně to nedělal tak okatě, jako Martucci. Ten je ochoten říct komukoliv cokoliv. Ze své rychle nabité mediální slávy je jako pominutý. Otázkou zůstává, kdo se na Ivetu přilepí, až ji opustí i tento gentleman. Po Pomejem a Martuccim přichází ta pravá chvíle možná už jen pro samotného Barona Prášila. U toho by alespoň bylo jasné, že není jen obyčejný lhář, ale psychicky narušený romantik.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám