Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Před pošmourným počasím posledních dnů letošních prázdnin Petra Janů (71) fikaně utekla do tepla. Vymetala obchody, chytala bronz, čistila hlavu a nabírala síly na podzimní šňůru koncertů s Věrou Špinarovou, která vyvrcholí dvěma koncerty v pražské Lucerně 10. a 11. prosince.

„Počasí tady bylo dost neutěšené, takže jsme s kamarádkou Veronikou vyrazily za další kamarádkou Ivanou, která se mi stará o obličej a žije napůl ve španělské Seville. Šmejdily jsme po obchodech, prošly si historické památky, vyzkoušely tamní fantastickou kuchyni a na pár dnů zakotvily u moře,“ svěřila Super.cz Petra, která se po návratu obtížně vracela ke svému starému režimu.

„Jsem zvyklá večer nejíst a chodit brzo spát. Na tenhle biorytmus jsem však musela zapomenout. Španělé večer ožívají a debužírují před půlnocí, takže můj žaludek dostal zabrat. Španělská kuchyně mě nadchla, ale pokorně se vracím ke své zelenině,“ prohodila se smíchem trojnásobná Zlatá slavice, která se i za pár dnů u moře stihla opálit a ukázala v plavkách postavu, kterou jí závidí mnohem mladší ročníky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám