Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako přízrak z řad učitelského sboru v úterý večer působila na červeném koberci Pippa Middleton (40). Mezi všemi těmi polonahými slavnými děvami působila mladší sestra vévodkyně Kate velice usedle, a to jak výběrem účesu, tak líčením i róbou.

Na předávání cen časopisu GQ Muž roku se začátkem týdne sjely snad všechny britské celebrity, a jelikož se jedná o titul pro potěchu mužských očí, dámy se snažily být opravdu hodně sexy. Některé to dokonce s výstřihy i trochu přehnaly... Prestižní událost si ale nenechaly ujít ani hvězdy ze zámoří jako Bradley Cooper, Lindsay Lohan či Kanye West s Kim Kardashian, která mimochodem získala ocenění Žena roku.

Během slavnostního večera Pippa předala cenu Inovátor roku Ewanu Ventersovi, řediteli společnosti Fortnum & Mason provozující v Londýně obchodní domy s luxusním zbožím. Pohledná Pippa pochopitelně i tentokrát vypadala krásně a vznešeně, ale drdůlek a šaty od Hugo Boss ji zbytečně dělaly starší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám