Hlavní obsah
Článek

Modelka Míša Štoudková (38) vypadá čím dále lépe. Sama připouští, že postavu, jakou má teď, neměla ani náhodou, když se stala druhou Českou Vicemiss v roce 2005. "Jím zdravě, hodně cvičím a všichni mi postavu chválí. Tak snad nepolevím, protože co pracně shazujete půl roku, klidně během dvou měsíců dokážete nenápadně přibrat," svěřila Super.cz.

Svoji dokonalou figuru naposledy předvedla na slavnostním finálovém večeru Elite Model Look ve Španělském sále Pražského hradu, kde sice neoslňovala bujným dekoltem, ale dala vyniknout svým vypracovaným nohám. A to pravdu celým, jelikož rozparky sahaly až k rozkroku. "Ale nebojte se, mám to pod šaty pojištěné, takže k žádnému trapasu nedojde," ujišťovala nás Míša.

Ta je od loňského rozchodu s přítelem Karlem stále nezadaná, popírá ale, že by se svým outfitem snažila svádět muže. "Oblékám se kvůli sobě a tyhle šaty mám na sobě dokonce už podruhé. Jsou krásné, od mého oblíbeného návrháře Honzy Kalfaře a bylo by škoda vzít si je jen jednou," míní modelka a módní bloggerka.

A co by mohla případným nápadníkům, nejen co se půvabu týče, nabídnout? "To je hodně těžká otázka. No, vařit umím, i když spíš zdravě. Jsem milá a sympatická. Ale to snad všichni vidí," smála se Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám