Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Jessica Alba (30) je považována za jednu z nejkrásnějších žen světa. V poslední době by jí však tento "titul" zřejmě nikdo nevěřil. Alba je sice ve vysokém stupni těhotenství, ale nosit vytahané tepláky a ještě vytahanější triko by nemusela. Takhle vymóděná si Jessica vyrazila tento týden ven, aby vyzvedla ze školky v Los Angeles svou tříletou dcerku Honor.

Obtěžkaná Jessica podávala jednu ruku své dceři a v druhé nesla růžovou krabici plnou pomůcek do školky. Přestože se Jessica ani její manžel Cash Warren ještě nesvěřili, zda do jejich rodiny přibude chlapeček či holčička, malá Honor podle britského Daily Mailu údajně prozradila, že bude mít sestřičku.

Hvězda filmu Sin City - město hříchu a nebo Fantastická čtyřka je známá tím, že má panickou hrůzu z tloušťky. Ženy v její rodině jsou prý všechny při těle a Jessica si od útlého věku uvědomovala, že nechce být jako ony. Proto si začala dělat vlastní dietní jídlo a cvičila. Na zdravý životní styl a přísný režim je tedy zvyklá. Jistě jí nebude dělat problém se po porodu rychle dostat na svou původní váhu.

Reklama

Další články

Načítám