Hlavní obsah
Článek

Další němá tvář vedle vdovce po Ivetě Bartošové (†48) zemřela! Josef Rychtář (65) nejprve musel nechat utratit její fenku Gejšu, které nepomohly ani drahé operace, teď se ale rozloučil i s vlastním pejskem. Max zemřel jen pár dnů poté, co se podnikatel vrátil zpátky do Říčan. Sousedé ho přitom obviňují z toho, že zatímco o Gejšu pečoval, na Maxe kašlal a jeho nádor neřešil!

„Ještě v úterý ráno za mnou vlezl do postele a spal u mě, všechno se zdálo být v pořádku. Odpoledne se jeho stav strašně zhoršil a najednou přestal dokonce i chodit. Doktor rozhodl, že nejlepší bude nechat Maxíka uspat, aby se netrápil,“ svěřil se Rychtář Blesku.

Sousedé o jeho lásce a péči o Maxe pochybovali.

„Je hezké, že jak byl s Bartošovou, celé tři roky se furt ukazoval v bulváru s tou Gejšou a že ji nechal operovat, to mu nikdo nevyčítá. Ale když se k té zpěvačce přistěhoval, nechal tady opuštěného vlastního psa, který je pořád zavřený na služebně, kňučí a škrábe a pomalu ho nikdo ani nevyvenčí, a když už, tak jen na pár sekund. Navíc už dlouho má nádor na dolní čelisti, který evidentně nikdo neřeší. Prý sice u veterináře byl, ale odbyl to slovy, že operace není potřebná, dokud pes žere,“ ozvali se nám před časem. Rychtář to odmítal.

„Pan doktor v rámci jeho věku nedoporučil operaci. Nádor se nezvětšuje. Pes normálně jí, nemá s tím komplikace… nedoporučil to veterinář řešit,“ vymlouval se Rychtář. Pak ale proti němu v podobném a i horším duchu vystoupil vlastní syn.

Na jeho péči je teď odkázán už jen kocour Ivety, kterého odvezl z Uhříněvsi. Hlavně hodně zdraví, Mimine!

Reklama

Další články

Načítám