Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve slavné budově londýnské Královské opery se v úterý večer uskutečnilo vyhlašování Muže roku pánského magazínu GQ. Na uznávané události se objevila řada slavných tváří, mezi nimiž nechyběly nádherné ženy v proklatě sexy róbách. Hloubkou dekoltu ale tentokrát vítězila šestadvacetiletá zpěvačka Jessie J a jeho nápaditým řešením naopak modelka Daisy Lowe. Troufly byste si, dámy, na jejich modely?

Saténová róba s dlouhými rukávy a rozparkem v zelené barvě pochází od návrháře Jeana Paula Gaultirera. Rodilá Londýňanka, která nazpívala například hity Price Tag nebo Domino, k šatům obula střevíčky na jehlách s tenkým páskem přes prsty a kolem kotníku od Yves Saint Laurent.

O rok mladší modelka Daisy Lowe pojala akci střídměji a zvolila overal od návrhářky Barbary Casasoly, jehož vrchní část zakrývala hrudník pouze dvěma pruhy látky. Půvabná dcera anglické textařky Pearl Lowe a hudebníka Gavina Rossdala šla po akci ještě pařit s Carou Delevingne a vracela se domů v o něco zuboženějším stavu, než když oslňovala na červeném koberci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám