Hlavní obsah
Článek

I kdyby organizátoři večera Schwarzkopf Elite Model Look nevyplnili program hudebním vystoupením a společnost by nebavil Leoš Mareš, divák by nebyl ochuzený. Ve Španělském sále Pražského hradu totiž došlo k nevšednímu momentu, kdy se na jednom mole prošly prvoligové české a slovenské topmodelky, které dobyly svět modelingu.

Pokud by nějaký klient toužil po tom, aby mu na jedné přehlídce předváděly hvězdy Zuzana Stráská, Linda Nývltová, Magdaléna Langrová, Kristína Chrasteková, Denisa Dvončová nebo loňská mladičká vítězka světového finále Elite Model Look Eva Klímková, musel by sáhnout pěkně hluboko do kapsy, neboť tyto nejúspěšnější české modelky ze stáje Elit Model si mohou dovolit říct za práci astronomické honoráře. Ve Španělském sále ale v pondělí večer diváci mohli Kristínu, Denisu, Magdu, Lindu, Zuzanu a Evu vidět výjimečně spolu během přehlídky podzimní kolekce módního domu Dior.

Vlastně by to ani nebylo úplně možné vidět tuhle sestavičku v akci během běžné přehlídky, protože ne všechny se aktuálně modelingu věnují. Například úspěšná Slovenka Denisa Dvončová se aktuálně věnuje mateřským povinnostem a Kristína Chrasteková vyměnila modeling za umění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám