Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že Andree Kerestešové (39) retro šaty sednou, jsme se mohli přesvědčit už v seriálu Vyprávěj, který u nás ze slovenské herečky udělal hvězdu. Styl šedesátých let minulého století ovšem obléká také v civilu. A tak nedalo moc přesvědčování, aby se připojila k projektu na podporu mladých návrhářů, kteří dostali za úkol vytvořit co nejoriginálnější červenobílý puntíkovaný outfit, vzor, jenž se pojí se značkou nápoje, která má projekt na svědomí.

„Vintage styl mě baví. Připomíná mi dětství. Navíc je to ženské a roztomilé zároveň. Tenhle projekt je fajn nejen retro puntíkatým tématem, ale také tím, že podpoří mladé návrháře a charitu,“ vysvětlila Andrea svou účast.

„Na první společné Vánoce mi dokonce přítel daroval podobné retro šaty od jedné módní návrhářky, akorát nebyly puntíkované, ale pruhované. A ty miluju. Takže tohle je náš oblíbený styl. Mně se líbí, protože krásně podtrhuje ženskost. Vidím v něm dospělou ženu, která má v sobě i kousek křehké holčičky. To se podle mě líbí i mužům. Přece nemusíme nosit jen upnuté sukně a hluboké dekolty,“ míní Andrea.

Vítězný retro model, jehož autorkou je devatenáctiletá Lucie Tomovová a v němž Andrea zapózovala v uličkách v okolí Pražského hradu, bude v říjnu vydražen v rámci připravovaného „měsíce puntíků“ a výtěžek poputuje na charitativní účely.

Reklama

Další články

Načítám