Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Anastacia už prý nemůže vystát sebestřednost rappera Kanyeho Westa a jeho manželky Kim Kardashian. Pětačtyřicetiletá hvězda je tak vyzvala, aby přestali být posedlí sami sebou a místo marnivého plácání nesmyslů se věnovali něčemu důležitému. Aby svou slávu využili ku prospěchu druhých, nikoli k leštění vlastního ega.

Na otázku, která celebrita Anastaciu nejvíc štve, zpěvačka odpověděla: „To je velmi těžké, ale musím říct že Kimye (Kim a Kanye). Oni jsou prostě jedna celebrita. Jsou teď velkým tématem, takže je nemůžete oddělit. Kdo by mohl nezaregistrovat jejich svatbu? Bylo to všude. Chci říct, pokud jsou zamilovaní, je to báječné. Ale ve světě se děje tolik jiných věcí, za něž by měli utrácet peníze tím, že budou světu pomáhat. Myslím, že jejich touha po pozornosti je v dnešním světě úplně nevhodná. Neuvědomují si, kolik je tu válek a neštěstí, takže jsou už sebou posedlí.“

V rozhovoru pro magazín Gay Times americká hvězda také tvrdila, že díky obrovskému vlivu, který West a Kardashian mají, můžou světu pomáhat líp než mnohé jiné celebrity.

„Měli by sloužit lepším cílům díky své slávě. Rozhodně by se jim dostalo pro takové věci víc podpory, než bych mohla získat třeba já. Ale zdá se, že se zabývají jen sami sebou,“ dodala rodačka z Chicaga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám